Skip to main content
iznajmljivanjebrodabeograd

AMON Luxury Yacht Charter – iskustvo duže od 20 godina

Iznajmite brod i pogledajte Beograd sa vode iz druge perspektive.

Amon je luksuzna jahta za krstarenje rekom, dužine 17 m sa dve palube i prostranim fly bridge-om površine 35 m2. Njegova prostranost i dinamičnost pruža neopisiv doživljaj nesputanosti pogleda na reke Dunav i Savu. U ambijentu luksuznog separea se može komotno smestiti 20 osoba. Tu se nalazi i bimini (tenda) koja pokriva sedalni deo fly bridge-a i doprinosi vašem vrhunskom ugođaju u letnjem periodu rentiranja. Unutrašnjost broda je 30 m2 sa spoljnom krmenom terasom koja daje mogućnost rentiranja broda i po hladnijem vremenu.
Enterijer je napravljen od plemenitog i egzotičnog drveta u kombinaciji sa inox detaljima koji brodu daju autentičnu i luksuznu notu.
Jahta poseduje najsofisticiranju opremu. Poseduje i profesionalno ozvučenje, uz mogućnost iznajmljivanja DJ-a koji će vaše vreme na jahti podići na viši nivo uživanja.
 
Za vas organizujemo:
Tim building-e
Rođendane
Devojačke / momačke večeri
Punoletstva
Veridbe
Maturske večeri
Poslovne ručkove
Prezentacije / promocije
Sve vrste slavlja i privatnih proslava uz brižljivo odabrane menije, animatore, dekoraciju i muziku u skladu sa vašim željama.
Sa zadovoljstvom vas očekujemo.
Našim brodom Amon organizujemo krstarenja rekama Dunavom i Savom i gostima pružamo uživanje u živopisnom i jedinstvenom rečnom akvatorijumu Beograda.

Posebne prilike koje Vam AMON yahta može ulepšati

Žurke

Devojačke večeri

Korporativne proslave

Proslave

Posebne prednosti i pogodnosti AMON-a

Iznajmljivanje broda YACHT AMON BELGRADE u razgledanju Beograda sa vode iz druge perpektive je min 2h  POGODNOSTI KOJE PRUZAMO SU DA GOSTI DONESU SVOJE PICE I HRANU A MOZETE DOBITI I U NASOJ REZIJI U ZAVISNOSTI STA ZELITE.Maksimalan broj osoba je 20 

Pratite naš rad

sr_RSSR